Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ongeloofelijk lekkere koekjes recept
Ongeloofelijk lekkere koekjes recept

Ongeloofelijk lekkere koekjes


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Het zelfrijzend bakmeel, zout, basterdsuiker, koude boter en eierdooier mengel tot deeg. Dit uitrollen op een meel bestoven ondergrond. Nu de chololadestukjes, rozijnen en zaden verdelen over deze plak. Het geheel oprollen, nog even goed doorkneden. Maak hier een rol van, doorsnede van 4 cm. Laat dit 30 min. in de koelkast opstijven.
Verwarm de oven voor op 160 graden.
Leg bakpapier op een bakplaat en snijd plakken van de koekrol, ongeveer 1 cm dik en leg dit met enige tussenruimtes op de bakplaat, ik druk ze altijd iets platter.
Je kan met dit deeg ongeveer 30 koekjes maken, 2x een bakplaat vol.

Serveersuggesties

Kan ook i.p.v. zadenmengsel, chocoladestukjes en sultana"s ook evt. kokos gebruiken, 1 zakje gemalen kokos is voldoende voor dit deeg. Ook kun je pinda's gebruiken door het mengsel.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit ongeloofelijk lekkere koekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven