Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Boerenpannenkoek recept
Boerenpannenkoek recept

Boerenpannenkoek


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de eieren in 10 minuten hard, laat ze schrikken onder koud water en pel ze. Verhit de olijfolie in een wok en bak de groenten in 10 minuten gaar. Verwarm de pannenkoeken volgens de aanwijzing op de verpakking. Breng de groenten op smaak met ketjap en zout. Snijd de eieren in plakjes. Leg op 4 bordjes 2 pannenkoeken en verdeel de groenten over de helften. Leg de eieren erop en vouw de pannenkoeken dubbel.

Allergenen Informatie

Voor dit boerenpannenkoek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven