Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broodje hamburger met zuurkool recept
Broodje hamburger met zuurkool recept

Broodje hamburger met zuurkool


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de boter en olie in een koekenpan en bak hierin eerst de hamburgers in ca. 10 minuten gaar. Draai ze halverwege de baktijd om. Schep ze uit de pan en houd ze warm in aluminiumfolie. Bak vervolgens in de pan enkele minuten. Voeg dan de gesneden uitjes, de crème fraiche en het paprikapoeder toe en meng het door elkaar. Snijd de eventueel warm gemaakte broodjes doormidden. Schep op de onderste helft eerst de zuurkool en vervolgens de hamburgers. Leg het kapje van het brood erbovenop.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit broodje hamburger met zuurkool recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven