Broodje hamburger

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Handen wassen.



    Meng het gehakt, de , en kruiden, het , de en het goed door elkaar.



    Deel de massa in vieren en maak hier vier platte ballen van.



    Vorm deze tot hamburgers.
  2. Veelvuldig draaien maakt dat er mooie egale hamburgers ontstaan.



    Verhit een anti aanbakpan op het vuur en leg hier voorzichtig de vier hamburgers in.
  3. Laat op een matig vuur langzaam in eigen vet bakken.
  4. Als de korst bruin begint te worden (na ca. 3 minuten) de hamburger keren en opnieuw drie minuten laten bakken.
  5. Laat hierna de hambureger gaar worden op een iets lager vuur en keer hem regelmatig.







    Snijd intussen de doormidden en leg ze op 2 borden.
  6. Pel de en snijd hem in dunne ringen.
  7. Besmeer de met boter en bedek ze met wat .
  8. Leg hier de gebakken hamburgers bovenop.



    Beleg deze met in plakjes gesneden tomaat, en .
  9. Leg daar de uienringen bovenop.



    Eet smakelijk!
25
25
25

Variaties op Broodje hamburger

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Broodje hamburger
VariatieAantalGang
Broodje hamburger2Vlees
Dik gevuld broodje hamburger1Lunchgerechten
Broodje hamburger met geroosterde uiringen1BBQ

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel, broodjes, mayonaise, ketchup kan sporen bevatten van gluten en Allergie in broodjes
  • ketchup past niet in een suiker-arm dieet.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in broodjes
  • paneermeel, broodjes, mayonaise kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
  • paneermeel, broodjes, mayonaise kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise en ketchup
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in broodjes
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel en mayonaise kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in broodjes en mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1328 kcal
66%2656 kcal
Vetten
39 g.
56%78 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
145 g.
55%290 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Broodje hamburger