Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Broodje spinazie en ham


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Was de spinazie. Pel en snipper de ui.
Verwarm de oven voor op 250 graden celsius.
Verhit ca de helft van de boter in een hoge pan. Fruit de ui hierin glazig, voeg de spinazie met aanhangend vocht toe, laat met het deksel op de pan 5 minuten slinken en breng op smaak met zout, peper en nootmukaat.
Rooster intussen het brood en besmeer het met de resterende boter. Verdeel de spinazie over de sneetjes. Maak de kerstomaatjes schoon, droog ze en verdel ze over de spinazie.
Beleg de broodjes met de kaas, snijd de ham in reepjes en leg ze diagonaal op de kaas. Zet ze ca. 10 minuten in de voorverwarmde oven tot de kaas gesmolten is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit broodje spinazie en ham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Broodje spinazie en ham heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Spinazie maakt brood wat zacht hier, misschien ook wat kaas ertussen (?). Maar wel oké verder.
    G Wijnsma gaf dit recept op 27 april 2015 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven