Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bruschetta met gerookte makreel recept
Bruschetta met gerookte makreel recept

Bruschetta met gerookte makreel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 graden.
Snijd het brood in 8 dunne plakken. Bestrijk de plakken brood met ca. 2 eetlepels olijfolie. Leg de sneetjes op een bakplaat en zet deze 8 minuten in de oven op 180 graden. Haal de sneetjes uit de oven en laat afkoelen.
Schil de appel, verwijder het klokhuis, en snijd de appel in 4 stukjes. Snij vervolgens de blokjes en snijd de ui in fijne ringen.
Verhit 4 eetlepels olijfolie in een pan op middelhoog vuur. Voeg de uienringen toe en fruit deze zachtjes aan. Voeg vervolgens de appelstukjes toe en bak deze kort mee, voeg als laatst een snufje peper, zout en peper toe, meng alles door elkaar en leg het op een brood om af te koelen.
Smeer de sneetjes brood in met mayonaise. Snijd de makreel in lange stukken en leg deze op de sneetjes brood met de mayonaise. Schep vervolgens het appelmengsel er boven op en garneer de bruschetta's met de grof gesneden bieslook.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bruschetta met gerookte makreel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven