Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Atjar kangkung (zoet zure waterspinazie) recept
Atjar kangkung (zoet zure waterspinazie) recept

Atjar kangkung (zoet zure waterspinazie)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de sjalotjes schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en snij deze fijn.
Maak de lomboks schoon en snij deze in dunne ringetjes.
Was de kangkung, laat het uitlekken en snijd het in stukken.
Fruit de sjalotjes en lomboks in een beetje olie.
Voeg de kangkung toe en schep het geheel goed door.
Voeg azijn, suiker en zout toe en verwarm het geheel voor 5 minuten goed door.
Doe het mengel in schone potten en bewaar het in de koelkast.
Ongeveer 2 weken houdbaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit atjar kangkung (zoet zure waterspinazie) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven