Atjar kuning (zoet zure komkommer en sjalotjes)
- Herkomst Indonesie
- Categorie Bijgerechten
- Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Rasp
Bereidingswijze
- Maak de schoon en snipper deze fijn.
Maak de komkommer schoon en snij deze in dunne reepjes.
Maak de lomboks schoon en snij deze in dunne ringetjes.
Maak de schoon en pers deze fijn.
Schil de en rasp deze fijn.
Pof de en wrijf ze fijn met de , , , , en .
Fruit dit in de en doe het erbij.
Voeg dan de toe terwijl u goed roert.
Voeg dan de toe en laat het geheel goed gaar sudderen.
Bewaar het geheel in schone potten in de koelkast.
Het geheel is ongeveer 2 weken houdbaar.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Atjar bamboe (zoet zure bamboescheuten)430m
-
Recept
Atjar Ketimoen kemirienoten (zure komkommer met kruiden)435m
-
Recept
Telor di Saus Kuning (pittig eieren)425m
-
Recept
Atjar Kubis (zoet zure kool en paprika)430m
-
Recept
Atjar Ketimun dan Kacang (komkommer met pinda’s op zuur)420m
-
Recept
Atjar kangkung (zoet zure waterspinazie)455m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn en suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 58 kcal | 2% | 580 kcal |
Vetten | 2 g. | 3% | 20 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 0% | 20 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |