Makreelsalade

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Snijd de in kleine blokjes.
  2. Maak de schoon en verwijder het vel en de graten.
  3. Snijd de in stukjes.
  4. Pers de uit.
  5. Schil de en snijd hem in dunne reepjes.
  6. Verwijder de zaadjes van de tomaat en snijd hem in kleine blokjes.
  7. Pel en snipper de .
  8. Schep in een kom de met , tomaat, , augurk, 2 eetlepels citroensap en door elkaar.
  9. Breng de salade op smaak met .
  10. Leg de ijsbergbladeren op 4 bordjes en schep de salade in de sla.
  11. Serveer de salade met de .
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Makreelsalade

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Makreelsalade
VariatieAantalGang
Makreelsalade7Hapjes
Makreelsalade met wortel en dille1Vis en schaaldieren
Tomaatjes gevuld met makreelsalade1Amuses

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • broodjes kan sporen bevatten van gluten en Allergie in broodjes
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in broodjes
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in broodjes
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in broodjes
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in broodjes
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in broodjes
  • makreel is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
940 kcal
47%3760 kcal
Vetten
23 g.
32%92 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
117 g.
45%468 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Makreelsalade