Makreelsalade
- Herkomst Nederland
- Categorie Lunchgerechten
- Makreelsalade recepten
- Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Snijd de in kleine blokjes.
- Maak de schoon en verwijder het vel en de graten.
- Snijd de in stukjes.
- Pers de uit.
- Schil de en snijd hem in dunne reepjes.
- Verwijder de zaadjes van de tomaat en snijd hem in kleine blokjes.
- Pel en snipper de .
- Schep in een kom de met , tomaat, , augurk, 2 eetlepels citroensap en door elkaar.
- Breng de salade op smaak met .
- Leg de ijsbergbladeren op 4 bordjes en schep de salade in de sla.
- Serveer de salade met de .
Ook lekker om te maken
Variaties op Makreelsalade
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Makreelsalade | 7 | Hapjes |
Makreelsalade op stokbrood | 1 | Lunchgerechten |
Makreelsalade speciaal | 1 | Bijgerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- broodjes kan sporen bevatten van gluten en Allergie in broodjes
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in broodjes
- Sporen van ei kunnen voorkomen in broodjes
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in broodjes
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in broodjes
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in broodjes
- makreel is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 940 kcal | 47% | 3760 kcal |
Vetten | 23 g. | 32% | 92 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 117 g. | 45% | 468 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |