Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Perfecte burger recept
Perfecte burger recept

Perfecte burger


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe het gehakt in een kom en voeg de sjalotjes, worchestersaus en peper naar smaak toe. Maak de handen vochtig en kneed het gehakt goed. Maak er 4 burgers van. Leg de burgers op een bord en dek af met plastic folie en zet ze tot gebruik in de koelkast. Verwarm de grill voor op hoge stand en bekleed het rooster met aluminiumfolie. Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag en voeg de zonnebloemolie toe. Fruit hierin de ringen ui op laag vuur 13.5 minuten, of tot de uien zacht zijn. Houd ze zonodig warm. Snijd de tomaten in dikke plakken en de teentjes knoflook in dunne plakjes. Leg de plakjes knoflook op de plakken tomaat en leg die op het grillrooster. Leg ook de burgers op het rooster. Grill de burgers aan beide zijden 3.5 minuten, afhankelijk van je voorkeur. Neem de tomaten onder de grill vandaan als ze te snel gaar worden (houd ze warm)l Leg een burger op een plak tomaat en leg daarop weer een plak tomaat. Doe er desgewenst wat ketchup of halvanaise tussen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit perfecte burger recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven