Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Runderburgers met komkommersaus recept
Runderburgers met komkommersaus recept

Runderburgers met komkommersaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe gehakt, ui, abrikozen, pijnboompitten, broodkruim, kerriepoeder, ei, zout en peper in een kom en meng alles goed met je handen. Verdeel het mengsel in 8 porties en vorm er kleine, platte burgers van. Dek ze af en zet ze 30 minuten in de koelkast. Maak intussen de saus: Doe de geraspte komkommer tussen dubbele lagen keukenpapier en druk al het vocht eruit. Roer de komkommer, de yoghurt en de munt door elkaar en voeg naar smaak de zout en de peper toe. Verwarm de grill voor. Grill de burgers tot ze gaar zijn (medium 10 minuten). Keer ze halverwege, zodat ze gelijkmatig garen en bruin worden. Serveer de burgers in warme halve pitabroodjes met een gemengde groene salade en de komkommersaus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit runderburgers met komkommersaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven