Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalm met dilleroom recept
Zalm met dilleroom recept

Zalm met dilleroom


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg 4 crackers op een werkvlak. Snijd de zalm in repen. Was de veldsla en laat ze goed uitlekken. Schaaf de komkommer in flinterdunne plakjes. Roer de zure room, mayonaise en dille door elkaar en breng het op smaak met zout. Besmeer de 4 crackers met de helft van de dilleroom. Leg de veldsla erop en druk het een beetje aan. Verdeel de zalm, komkommer en de rest van de dilleroom erover. Dek het af met de andere crackers.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zalm met dilleroom recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven