Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tonijn pasta salade recept
Tonijn pasta salade recept

Tonijn pasta salade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de pasta beetgaar. Giet de pasta af en laat het even uitdampen en meng het dan met de olie en het citroensap. Maak de lente uitjes schoon en snij ze in ringen. Meng de lenteuitjes met de mauonaise en door de pasta en breng het op smaak met zout en peper.
Snij de komkommer doormidden, verwijder de zaadlijst en snij de komkommer in reepjes. Laat de tonijn uitlekken. Halveer de stukken tomaat en de olijven.
Hak de peterselie fijn. Meng nu alles door elkaar. De salade kan worden meegenomen in een lunchbox.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tonijn pasta salade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven