Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkensspiesjes met sherry recept
Varkensspiesjes met sherry recept

Varkensspiesjes met sherry


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de varkenshaas in kleine blokjes. Pel en snipper het sjalotje. Verwijder de zaadjes van de peper en snijd hem in reepjes. Doe de blokjes varkensvlees in een kom en voeg het sjalotje, rode peper, olijfolie, sherry, honing, paprikapoeder en laurierblaadjes toe. Meng alles goed door elkaar en laat het vlees afgedekt in de ijskast 2 uur marineren. Week houten prikkers in water en rijg het vlees eraan. Bak de spiesjes in de grillpan in 8 minuten gaar en bruin. Keer de spiesjes regelmatig.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit varkensspiesjes met sherry recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven