Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vurige tonijn recept
Vurige tonijn recept

Vurige tonijn


Ingrediënten


Bereidingswijze


De zaadjes van de peper kun je beter verwijderen. Voorzichtig bij het snipperen, het is heel pikant. Je kunt natuurlijk ook andere pepertjes nemen zoals bijv. Madame Jeanette. Tonijn uit laten lekken en prakken. Dan alle ingrediŽnten goed mengen.

Serveersuggesties

Lekker op broodjes, maar ook op pannenkoekjes of toastjes. Ook als tapa of amuse. Bak bijvoorbeeld een pannenkoek, snijd die in kleine driekhoekjes en doe er een lepeltje tonijnmengsel erop.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit vurige tonijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven