Gevuld stokbrood met tonijn, uitjes en paprika
- Herkomst Nederland
- Categorie Lunchgerechten
- Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- Snijd de uien, en knoflook fijn.
De in fijne partjes snijden.
Een scheutje verhitten en hierin de partjes ui en 3 minuten bakken.
De stukken tomaat en de knoflook toevoegen en even mee bakken.
De dragon, de cayennepeper en een snufje zout toevoegen en het mengsel 10 minuten zachtjes laten pruttelen.
Ondertussen de laten uitlekken en in stukken verdelen.
Stokbrood uithollen en het brood in een kom gooien.
De en het mengsel hierbij voegen en het geheel goed doorscheppen.
De uitgeholde vullen met het mengsel en inpakken in zilverfolie.
Ongeveer 30 minuten in de oven op 200 graden celsius.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gevuld stokbrood met hete kip, uitjes en paprika445m
-
Recept
Gevuld stokbrood met ei, tomaat, uitjes en paprika445m
-
Recept
Gevuld stokbrood met makreel, uitjes en paprika445m
-
Recept
Gevuld stokbrood met kaas, bacon en tomaat445m
-
Recept
Gevuld brood met gedroogde tomaten, groene olijven en tonijn42u
-
Recept
Warm gevuld stokbrood420m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal
- sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in stokbroden
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- sambal kan sporen bevatten van vis en Allergie in tonijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per personen | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 252 kcal | 12% | 1008 kcal |
Vetten | 6 g. | 8% | 24 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 38 g. | 14% | 152 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |