Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalmtartaartje met groene salade recept
Zalmtartaartje met groene salade recept

Zalmtartaartje met groene salade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng alle ingredienten voor het tartaartje en druk met een stekertje (bijvoorbeeld een leeg conservenblikje, waarvan je bodem en deksel hebt verwijderd) in de juiste vorm. Mix voor de dressing alle ingredienten, behalve de olie, met de keukenmachine. Voeg de olie langzaam toe. Meng de dressing door een salade van bijvoorbeeld spinazie, kropsla en veldsla. Meng de ingredienten voor de mierikswortelmayonaise. Serveer elk tartaartje met salade en wat mierikswortelmayonaise.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zalmtartaartje met groene salade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven