Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ananas appel crumble recept
Ananas appel crumble recept

Ananas appel crumble


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Bestrooi de stukken appel waarvan de klokhuizen verwijderd zijn met poedersuiker en kaneel. Roer appel en ananas door elkaar. Doe de bloem in een kom van een keukenmachine. Voeg de blokjes boter toe en druk enkele keren op de pulsknop. Het bloembotermengsel moet op grof broodkruim lijken. Doe het mengsel in een schaal en werk met een vork de suiker erdoorheen. Smeer een rode vuurvaste schaal dun in met boter. Leg de appel en ananasstukjes in de schaal. Verdeel de deegkruimels over het fruit. Bak deze crumble 25 minuten in de oven tot de bovenkant goudbruin en krokant is. Serveer warm of lauw.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ananas appel crumble recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Ananas appel crumble heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Geweldig recept echt genieten. mvg Jacko
    Jaccor gaf dit recept op 2 juni 2013 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven