Appel-cheese cake

Ingrediënten

+ -
print

Ingrediënten voor het deeg:

Ingrediënten voor de vulling:

Ingrediënten topping:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Spatel
  • Keukenmachine
  • Bakvorm
  • Koekenpan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Kneed alle ingrediënten tot een deegbal en leg deze 20 minuten in de koelkast onder een theedoek.

    verwarm de oven voor op 130 graden celsius.
    Mix de , , gesmolten , , en 80 gram in een keukenmachine tot een gladde massa.
    Klop de andere 80 gram met de tot een luchtig schuim.

    Spatel beiden in een kom door elkaar
    Rol het tot een lap van ongeveer 3 mm dik en bekleed een ingeboterde springvorm van ongeveer 22 cm met het . (Ik deel het in 2 en verdeel met duim een deel over de bodem van de springvorm en de rest rol ik in repen en verdeel al duwend over de binnenrand van de springvorm. (Dit vind ik prettiger dan de lap te rollen en weer los te peuteren van de ondergrond om in de vorm te krijgen).
    Vul de bakvorm met de gemaakte vulling en zet dit 60 minuten in de oven op 130 graden celsius.

    Na 60 minuten de oven op 140 graden celsius zetten en de taart nog 30 minuten laten afbakken.
    Schil en snijd in partjes.
  2. Bak partjes in een koekenpan en voeg de toe.
    Voeg de en de toe en laat de even rustig bakken.
  3. Dan afblussen met de (of andere drank) en het vocht wat laten verdampen.
    Meng de door de .
    Schep de over de reeds een beetje afgekoelde taart in de springvorm. (Ik druk het geheel een beetje voorzichtig aan om een mooi gladde bovenkant te krijgen.
  4. Niet te hard drukken).

    Alles laten afkoelen en de springvorm los maken.

    Succes.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • deeg, bloem, bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • poedersuiker, suiker, poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei, eiwitten, eierdooiers is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • deeg, boter, roomkaas, kwark, boter, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, kwark, boter, boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter, roomkaas, kwark, boter, boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in poedersuiker, suiker, poedersuiker, whisky
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
401 kcal
20%4812 kcal
Vetten
30 g.
43%360 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
31 g.
12%372 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Appel-cheese cake