Apple Crumble
- Herkomst Verenigde_staten
- Categorie Nagerechten
- Bereiden
- Kookboek van casapapusilor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- Maak een kruimelig deeg van de boter, en een eetlepel en de .
- Voor een minder vette versie van het recept kunt u de boter vervangen door water.
- Voeg niet te veel water in één keer toe.
Schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd ze in kleine stukjes. - Druppel er wat citroensap over om verkleuren te voorkomen.
Bak de appelstukjes even met de en de rest van de in een beetje boter of . - Doe het appelmengsel in een ovenvaste schaal en kruimel er het deeg over.
- Iets aandrukken en 20 tot 30 minuten op 200 graden C.
- in de oven bakken.
- Warm opdienen met zure- of .
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in margarine en boter of margarine
- bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- suiker en vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in margarine en boter of margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- margarine en boter of margarine kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter of margarine en slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- margarine en boter of margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter of margarine en slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in margarine en boter of margarine
- Sporen van vis kunnen voorkomen in margarine en boter of margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 430 kcal | 21% | 1720 kcal |
Vetten | 20 g. | 28% | 80 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 41 g. | 15% | 164 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |