Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bosvruchtentaartjes met ijs recept
Bosvruchtentaartjes met ijs recept

Bosvruchtentaartjes met ijs


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 175 graden C. Laat het bladerdeeg ontdooien en leg ze naast elkaar op een bakplaat. Maak de vruchten schoon en meng ze door elkaar. Bestrijk de deeglapjes met de jam. Verdeel de vruchten over de jam. Strooi de suiker over de vruchten en leg op elk een klontje boter. Bak de taartjes in het midden van de oven in 15 minuten gaar. Schep op elk taartje en bolletje ijs.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bosvruchtentaartjes met ijs recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven