Ris de aalbessen van de takjes en verwijder de kroontjes van de .
Schep het zachte fruit voorzichtig doorelkaar en verdeel het over 4 schaaltjes.
Schep bolletjes ijs op het fruit.
Verwarm de , het , de suiker en de prosecco(1.75 deciliter) in een pannetje au Bain Marie
Klop het mengsel al roerend tot een dikke room Schenk bij het serveren de warme zabaglione over het fruit en het ijs.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
Sporen van gluten kunnen voorkomen in vanille-ijs
Suiker
frambozen en aardbeien past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
vanille-ijs kan sporen bevatten van ei en Allergie in eidooiers
Koemelk
Sporen van koemelk kunnen voorkomen in vanille-ijs
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Sporen van noten kunnen voorkomen in vanille-ijs
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in vanille-ijs
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.