Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Champagneglas met witte chocolademousse recept
Champagneglas met witte chocolademousse recept

Champagneglas met witte chocolademousse


Ingrediënten


Bereidingswijze


100 gram room met de vanillestok aan de kook brengen en hierna afkoelen. De geweekte gelatineblaadjes aan toevoegen. De eidooiers opkloppen met de suiker tot wit schuim en de gesmolten chocolade (dit gaat makkelijk in de microgolfoven) toevoegen. Daarna de gevanilliseerde afgekoelde room en de rest van de room en de eiwitten opkloppen en aan ons mengsel toevoegen. Onder in een champagneglas een bodempje coulis (aardbei of frambozen) en een klein stukje peperkoek doen. Hierop stort je de mousse en ter afwerking bijvoorbeeld een chocolade boon van pure chocolade. En een lange vinger gesneden van peperkoek maakt het geheel af

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit champagneglas met witte chocolademousse recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven