Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocolade banaancrumble recept
Chocolade banaancrumble recept

Chocolade banaancrumble


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiden: Haal de schil van de bananen en snijd de bananen in plakjes. Breek de chocola in stukjes. Doe de stukjes in een stevige plastic zak en sluit die goed af. Hak de stukjes chocola, bijvoorbeeld met een deegrol, tot grove kruimels. Doe de kleingemaakte chocola in een kom. Verkruimel de biscuitjes. Bereiden: Verdeel de plakjes banaan over 4 royale bakjes. Smelt de boter in een pannetje en roer de koekkruimels en (riet)suiker erdoor. Zet het pannetje even weg op een onderzetter. Verwarm de slagroom in een steelpan. Haal de pan van het vuur en roer de chocola erdoor. Giet dit mensel op de plakjes banaan. Schep er dan het koekkruimelmengsel bovenop.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit chocolade banaancrumble recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven