Cheesecake met kokos, banaan en chocolade
- Herkomst Nederland
- Categorie Nagerechten
- Bereiden
- Kookboek van irispons
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Keukenmachine
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Neem een springvorm van een doorsnede van 26 cm en bekleed deze met bakpapier.
Vet de zijkant in met olie.
Doe de koekjes in een keukenmachine en vermaal deze. - Smelt de en voeg deze toe aan de koekkrukmels en druk deze goed op de bodem van de springvorm.
Klop de roomskaas met de koks en de liquer.
Prak de en doe ze door het kaasmengsel.
Smelt de . - Week de en roer deze door de warme .
- Schep dit mensgel door het kaasmengsel en stort op de koekjeslaag in de springvorm.
- Plaats in de koeling om op te stijven gedurende minimaal 2 uur.
Haal de cake voor het serveren uit de koeling en snijd de cake in mooie punten. - Serveer met kleine plakjes banaan en eventueel met lekker roomijs en wat .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Dadar Pisang Kelapa (pannenkoeken met banaan en kokos)430m
-
Recept
Empanada's met banaan en chocolade430m
-
Recept
Cheesecake met gemarineerde aardbeien42u25m
-
Recept
Gebakken banaan met chocoladesaus420m
-
Recept
Chocoladepuddingtaartjes met kokos430m
-
Recept
Zwart-witte Cheesecake41u15m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in chocolade en pure chocolade
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in chocolade en pure chocolade
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in chocolade en pure chocolade
- chocolade, boter, roomkaas, pure chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in chocolade en pure chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- chocolade en pure chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter, roomkaas, slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en gelatine
- Sporen van soja kunnen voorkomen in chocolade en pure chocolade
- gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 391 kcal | 19% | 4692 kcal |
Vetten | 29 g. | 42% | 348 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 21 g. | 8% | 252 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 8 g. | 9% | 96 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |