Bananenijs met chocolade en advocaat
- Herkomst Nederland
- Categorie Nagerechten
- Bereiden
- Kookboek van armina
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Spatel
- Rasp
Bereidingswijze
- Pel de en prak ze met een vork in een kom.
- Meng ze met het en klop de erdoor.
- Giet het mengsel in een ondiepe vriesdoos en zet dit, afgedekt, 1,5 uur in de diepvries.
- Schep het daarna goed door om de vorming van grove ijskristallen te voorkomen.
- Zet het daarna weer terug in de vriezer.
- Rasp de chocolade grof, klop de of de slagroom halfstijf en spatel de erdoor.
- Serveer het ijs in coupes of op borden.
- Giet de erover en strooi de chocolade erop.
- Vriestijd minimaal 4 uur.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Paastrifle met advocaat415m
-
Recept
Tiramisu met advocaat415m
-
Recept
Eenvoudig maar lekker bananenijs415m
-
Recept
Bananenijs455m
-
Recept
Advocaat-tiramisu435m
-
Recept
Tiramisu met advocaat42u10m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in pure chocolade
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in pure chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in pure chocolade en advocaat
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in pure chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in pure chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- pure chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in koksroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in pure chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 158 kcal | 7% | 632 kcal |
Vetten | 5 g. | 8% | 20 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 9 g. | 3% | 36 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |