Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocolade panna cotta recept
Chocolade panna cotta recept

Chocolade panna cotta


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de gelatine ongeveer 5 minuten weken in koud water. Breng 100 milliliter slagroom met 100 gram suiker aan de kook. Voeg de vanillesuiker toe en laat het 1 5 minuten zachtjes koken. Breek de chocolade in kleine stukjes boven een kom en laat deze smelten in de magnetron. Knijp de gelatine goed uit en los deze op in de warme vanilleroom. Roer de gesmolten chocolade door de vanilleroom. Laat het chocolade-vanilleroommengsel een beetje afkoelen. Klop de rest van de slagroom stijf. Roer eerst de Griekse yoghurt goed door de vanilleroom en schep daarna de geklopte room er door. Verdeel de chocolade panna cotta over 5 bakjes en laat deze minstens 3 uur opstijven in de koelkast.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit chocolade panna cotta recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven