Was de goed.
Schil de in zeer kleine stukjes.
Snijd de vanillepeul open en schraap de zaadjes eruit.
Breng , , , vanillezaad en peul aan de kook.
Haal de pan van het vuur en roer de uitgeknepen gelatineblaadjes en de chocolade(240 gram) erdoor.
Alles 30 minuten intrekken en dan door een fijne zeef gieten.
Verdeel de massa over 4 glazen en laat 4 uur opstijven.
Meng 2 eetlepels suiker(75 gram)(2 eetlepels) door de stukjes rabarber(100 gram) en snijd de aardbeien(400 gram) in stukjes en verdeel de rabarber(100 gram) en aardbeien(400 gram) over de panna cotta.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in chocolade
Gluten
Sporen van gluten kunnen voorkomen in chocolade
Suiker
aardbeien, suiker, suiker past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Sporen van ei kunnen voorkomen in chocolade
Koemelk
chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room en melk
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Sporen van noten kunnen voorkomen in chocolade
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in room en melk
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker, suiker, bladjes gelatine
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in chocolade
Vis
bladjes gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
Zoutarm
Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.