Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocolademousse met aardbeien en sinaasappellikeur recept
Chocolademousse met aardbeien en sinaasappellikeur recept

Chocolademousse met aardbeien en sinaasappellikeur


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de slagroom met de suiker in een kleine pan. Breek ondertussen de chcolade in kleine stukjes. Doe de chocolade bij de warme room en laat hem al roerend smelten op laag vuur. Roer er 1 eetlepel likeur doorheen. Giet het mengsel in een kom,laat afkoelen en zet afgedekt ca 3 uur in de koelkast.

Maak de aardbeien schoon en halveer ze meng ze met de resterende sinaasappellikeur en de vanille suiker. Laat 30 minuten marineren.
Klop de chocoladeroom met de handmixer in 2.5 minuten stijf.
Maak met 2 eetlepels bolletjes van de mousse, doop daarbij de lepels
steeds even in heet water.
Serveer de chcolademousse met de aardbeien.
Garneer met munt en chocolade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit chocolademousse met aardbeien en sinaasappellikeur recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven