Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Es Krim Kelapa (ijs van sinaasappelsap) recept
Es Krim Kelapa (ijs van sinaasappelsap) recept

Es Krim Kelapa (ijs van sinaasappelsap)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Splits eerst het ei en klop dan de eierdooier goed op.
Meng vervolgens de melk, het water, de poedersuiker, de sinaasappelsap en zout naar smaak goed door elkaar.
Breng dit mengsel zachtjes aan de kook en voeg dan de eierdooier er aan toe.
Dan de sinaasappel aroma toevoegen en goed roeren.
Laat het geheel afkoelen en voeg dan de fijngemaakte kokosnoot en de slagroom toe.
Wederom goed roeren en laten afkoelen in de vriezer.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit es krim kelapa (ijs van sinaasappelsap) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven