Crepes met ijs

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Maak een beslag voor pannenkoeken.
  2. Doe de , , , , en in een kom en roer dit goed doorelkaar.
  3. Voeg zoveel toe tot je een dun beslag krijgt.
  4. Bak mooie dunne pannenkoekjes.
  5. Dit vereist enige ervaring.
  6. Als de pannenkoek omgedraaid is, giet er een scheutje over.
  7. Houdt de pan schuin in het vuur en zie hij flambeert.
  8. Kijk uit voor je afzuigkap.
  9. Laat de vlam buiten de kap uitvlammen.
  10. Als je het nooit eerder gedaan hebt, kan je de crepes ook op een electrisch plaatje bakken en met een aansteker de aansteken.
  11. Als je van al het beslag pannenkoeken hebt gemaakt, vouw dan de crepe in vieren.
  12. In het zakje doe je een bolletje -ijs, wat en vruchtjes.
  13. Doe wat geroosterde amandelschilfers op de en bestrooi de crepe met .
  14. Tip:
  15. Klopfix door de houdt je wel drie dagen stijf.
  16. Is in elke supermarkt te koop.
25
25
25

Variaties op Crepes met ijs

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Crepes met ijs
VariatieAantalGang
Chocolade-peren crêpes met ijs en slagroom1Nagerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • vanillesuiker en poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • melk en slagroom is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • amandelschaafsel is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk en slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in rum en poedersuiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
243 kcal
12%972 kcal
Vetten
8 g.
11%32 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
29 g.
11%116 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Crepes met ijs