IJs in Champagne
- Herkomst Frankrijk
- Categorie Nagerechten
- Bereiden
- Kookboek van bertoz
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- De oplossen in 3 deciliter water.
- Laat die inkoken tot een dikke stroop.
- Schil de vruchten, na ze goed te hebben geschrobt, doe de schilletjes in de stroop en laat ze even meekoken.
- Pers de vruchten uit en schenk het bij de stroop.
- Roer de witte erdoor.
- Giet dit alles in een schaal en zet het in de vriezer.
- Klop het na een uur wat op en zet het terug.
- Klop dan het stijf met de , vermeng het met de sorbet en zet terug in de vriezer.
- Steek er vlak voor het opdienen bolletjes van, doe die in hoge glazen en schenk er de bij.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Champagne-Zomervruchten terrine43u30m
-
Recept
Aardbeien-risotto met champagne425m
-
Recept
Noga ijs422u
-
Recept
Es Krim Kelapa (ijs van sinaasappelsap)42u45m
-
Recept
Gemarineerde peren in sinaasappelsap, rode wijn, kruidnagel en kaneel met ijs445m
-
Recept
Rabarbertoetje met vanille-ijs420m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
- suiker en poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- wijn en eiwit kan sporen bevatten van ei en Allergie in eiwit
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker, wijn, poedersuiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 195 kcal | 9% | 1170 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 41 g. | 46% | 246 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |