Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Frambozenijs met witte chocolademousse recept
Frambozenijs met witte chocolademousse recept

Frambozenijs met witte chocolademousse


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bewaar 50 gram frambozen als garnering en pureer de rest door een zeef. Meng de gepureerde frambozen in een kom met het water, citroensap en de suiker. Dek de kom af en laat het mengsel ca. 2 uur in de koelkast rijpen. Maak ondertussen de chocolademousse. Smelt hiervoor de witte chocolade au-bain-marie. Sla de slagroom halfstijf en meng deze met de witte gesmolten chocolade. Zet de mousse minstens 1 uur in de koeling om op te stijven. Maak in een ijsmachine de sorbet volgens de gebruiksaanwijzing van de machine. Serveer het ijs met de witte chocolademousse en verse frambozen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit frambozenijs met witte chocolademousse recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven