Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegratineerd fruit recept
Gegratineerd fruit recept

Gegratineerd fruit


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop de eigelen met de suiker. Verhit dan in een pan de slagroom tegen het kookpunt aan en roer dit door het eimengsel. Doe dan alles terug in de zelfde pan als waarin de slagroom is verwarmd en blijf roeren tot het mengsel kookt. Breng vervolgens de slagroom op smaak met de kirsch. Doe het fruit in een ovenschaal, schenk de room erover en zet een paar seconden onder de grill.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gegratineerd fruit recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven