Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Gevulde flensjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak 8 flensjes van de pannenkoekenmix.
Maak de vanillepudding van de custard, suiker en melk.
Leg een flensje (warm evt. in de magnetron opwarmen) op een bord en vul dit voor de helft met de pudding en klap hem dicht leg er pansgewijs een flensje op en vul dit ook met pudding. Bestrooi de flensjes ligt met poedersuiker.
Leg naast de flensjes een bolletje ijs en doe hier een beetje chocoladesaus over heen, voor de liefhebber kan er nog wat slagroom bij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde flensjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven