Gevulde flensjes met bananencréme
- Herkomst Nederland
- Categorie Lunchgerechten
- Flensjes recepten
- Bereiden
- Kookboek van w10v
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Mixer
- Koekenpan
- Pan
Bereidingswijze
- Breek het in een kom en klop de erdoor.
- Doe de , en erbij.
- Roer dit tot een dik beslag zonder klontjes.
- Smelt een stukje boter in de koekenpan.
- Schep 1/4 deel van het beslag erin.
- Kantel de pan een beetje zodat het beslag mooi verdeelt wordt.
- Als de bovenkant bijna droog is, keer je het flensje om.
- Bak deze kant 3 minuten.
- Bak zo ook de andere 3 flensjes.
- Schil de en prak ze tot moes.
- Klop met een mixer de met de stijf.
- Roer de bananenmoes erdoor.
- Verdeel de bananenmoes over de flensjes.
- Rol de flensjes op en bestrooi ze met .
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in boter of margarine
- bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- vanillesuiker, suiker, poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in boter of margarine
- ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- boter of margarine kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk, boter of margarine, slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter of margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk, boter of margarine, slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en poedersuiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in boter of margarine
- Sporen van vis kunnen voorkomen in boter of margarine
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 149 kcal | 7% | 596 kcal |
Vetten | 1 g. | 2% | 4 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 12 g. | 4% | 48 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 5 g. | 6% | 20 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |