Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gingerbread & sherry trifle recept
Gingerbread & sherry trifle recept

Gingerbread & sherry trifle


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak het peperkoek deeg volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Laat het daarna afkoelen. Leg de lange vinges op de bodem van een schaal, ongeveer 22cm in diameter.
Breek een paar lange vingers om de gaten op te vullen zodat de gehele bodem bedekt is. Giet de sherry erover. Doe de peperkoek in een boterhamzakje. Sla erop met een deegroller en verspreid het vervolgens over de lange vingers. Rasp de schil van 4 clementines. Pel vervolgens alle 8 clementines en snijd ze in dunne plakjes.
Zet de plakjes langs de binnen rand van de schaal. Leg de overgebleven plakjes in het midden van de schaal. Klop de slagroom lichtelijk stijf met het meeste van de clementine-rasp. Schep een-derde in een andere schaal. Schep er dan vervolgens voorzichtig de custard door. Schep dit mengsel over de clementines. Maak het vervolgens af met het overige deel van de slagroom en sprenkel er wat chocolade en clementine-rasp overheen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gingerbread & sherry trifle recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven