Gingerbread & sherry trifle
- Herkomst United_kingdom
- Categorie Nagerechten
- Bereiden
- Kookboek van mverhage
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Deegroller
- Rasp
Bereidingswijze
- Bak het peperkoek deeg volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Laat het daarna afkoelen. - Leg de lange vinges op de bodem van een schaal, ongeveer 22cm in diameter.
Breek een paar lange om de gaten op te vullen zodat de gehele bodem bedekt is. - Giet de erover.
- Doe de peperkoek in een boterhamzakje.
- Sla erop met een deegroller en verspreid het vervolgens over de lange .
- Rasp de schil van 4 .
- Pel vervolgens alle 8 en snijd ze in dunne plakjes.
Zet de plakjes langs de binnen rand van de schaal. - Leg de overgebleven plakjes in het midden van de schaal.
- Klop de lichtelijk stijf met het meeste van de clementine-rasp.
- Schep een-derde in een andere schaal.
- Schep er dan vervolgens voorzichtig de custard door.
- Schep dit mengsel over de .
- Maak het vervolgens af met het overige deel van de en sprenkel er wat chocolade en clementine-rasp overheen.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in pure chocolade
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in pure chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in pure chocolade
- pure chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in pure chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- pure chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in pure chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 10 kcal | 0% | 100 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 1 g. | 0% | 10 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |