Koffie trifle
- Herkomst Nederland
- Categorie Nagerechten
- Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Roer de door de hete en laat de afkoelen.
- Schil de dik en snijd de partjes tussen de vliesjes uit.
- Snijd de partjes in stukjes en vang het sap op.
- Snijd de chocoladecake in blokjes en leg de helft op een schaal.
- Besprenkel het met de helft van de en het opgevangen sap.
- Leg de stukjes sinaasappel erop en bestrijk het met de .
- Verdeel de rest van de cakeblokjes over de mousse en sprenkel de rest van de erover.
- Dek het gerecht af met een laag .
- Hak de pure in flinters en strooi ze over de room.
- Zet de trifle 1 uur in de ijskast om op smaak te krijgen.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Koffie-peertje41u
-
Recept
Gingerbread & sherry trifle410m
-
Recept
Trifle met kletskoekjes410m
-
Recept
Koffie Dame-blanche430m
-
Recept
Chocolade kersen trifle430m
-
Recept
Koffie-kwarktoetje42u25m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in chocolade en pure chocolade
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in chocolade en pure chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in chocolade en pure chocolade
- chocolade en pure chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in chocolade en pure chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- chocolade en pure chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in whisky
- Sporen van soja kunnen voorkomen in chocolade en pure chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 556 kcal | 27% | 2224 kcal |
Vetten | 31 g. | 44% | 124 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 51 g. | 19% | 204 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |