Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Hazelnoot-caramel brownies met vanille ijs


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 175ºC. Bekleed een bakvorm van 20 x 20 cm met bakpapier.

Smelt de Rolos au bain marie (dat kan bijv. in een grote glazen schaal die je op een veel kleinere pan met kokend water zet). Laat de Rolos al roerend smelten en vervolgens iets afkoelen.

Klop in een kom de boter en de suiker tot een luchtig mengsel. Klop er de melk, de eieren, de bloem, de Nesquik en de gesmolten Rolos door. Spatel tot slot de hazelnoten erdoor.

Schep het beslag in de vorm en bak de koek in de oven in ca. 25 - 30 minuten tot de bovenkant knapperig is; de binnenkant mag zacht blijven. Laat de koek afkoelen en snijd hem in vierkantjes.

Serveren met 2 bolletjes vanille ijs en slagroom, daarna afwerken met een dun laagje chocolade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hazelnoot-caramel brownies met vanille ijs recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven