Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hazelnootpannenkoeken met aardbeien recept
Hazelnootpannenkoeken met aardbeien recept

Hazelnootpannenkoeken met aardbeien


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop de eieren met de melk en honing tot een licht en luchtig geheel. Voeg geleidelijk de hazelnoten, bloem, bakpoeder, kaneel en zout toe en klop de ingrediënten tot een glad beslag. Verwarm een kleine koekenpan met dikke bodem en bestrijk met 1/2 theelepel gesmolten boter. Schep 2 eetlepels beslag in de pan en bak ca. 1.5 minuten tot de pannenkoek gaar en bruin is. Draai om en bak nog 1 minuut. Herhaal tot het deeg op is. Dien de pannenkoeken op met stijfgeslagen slagroom, aardbeien en stroop.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hazelnootpannenkoeken met aardbeien recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Hazelnootpannenkoeken met aardbeien heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Ik snap niet goed hoe het zit met de halfvolle melk en de slagroom. In het lijstje staat alleen de halfvolle melk, maar bij de bereidingswijze is dat veranderd in slagroom? Of lees ik het nou echt hel... Lees reactie
    Tzen gaf dit recept op 25 maart 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven