Hazelnootpannenkoeken met aardbeien

Ingrediënten

+ -
print

Voor bij het opdienen:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Klop de met de melk en tot een licht en luchtig geheel.
  2. Voeg geleidelijk de , , , en toe en klop de ingrediënten tot een glad beslag.
  3. Verwarm een kleine koekenpan met dikke bodem en bestrijk met 1/2 theelepel gesmolten .
  4. Schep 2 eetlepels beslag in de pan en bak ca. 1-2 minuten tot de pannenkoek gaar en bruin is.
  5. Draai om en bak nog 1 minuut.
  6. Herhaal tot het deeg op is.
  7. Dien de pannenkoeken op met stijfgeslagen , en .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem en stroop
  • aardbeien past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in halfvolle melk, boter, slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • hazelnoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • halfvolle melk, boter, slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in stroop
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Hazelnootpannenkoeken met aardbeien heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Ik snap niet goed hoe het zit met de halfvolle melk en de slagroom. In het lijstje staat alleen de halfvolle melk, maar bij de bereidingswijze is dat veranderd in slagroom? Of lees ik het nou echt hel... Lees reactie
Tzen 25 maart 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
381 kcal
19%1524 kcal
Vetten
23 g.
34%92 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
23 g.
9%92 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Hazelnootpannenkoeken met aardbeien