Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Koffie trifle recept
Koffie trifle recept

Koffie trifle


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roer de whisky door de hete koffie en laat de koffie afkoelen. Schil de sinaasappels dik en snijd de partjes tussen de vliesjes uit. Snijd de partjes in stukjes en vang het sap op. Snijd de chocoladecake in blokjes en leg de helft op een schaal. Besprenkel het met de helft van de koffie en het opgevangen sap. Leg de stukjes sinaasappel erop en bestrijk het met de chocolademousse. Verdeel de rest van de cakeblokjes over de mousse en sprenkel de rest van de koffie erover. Dek het gerecht af met een laag slagroom. Hak de pure chocolade in flinters en strooi ze over de room. Zet de trifle 1 uur in de ijskast om op smaak te krijgen.

Allergenen Informatie

Voor dit koffie trifle recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven