Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kroketje van griesmeel met bosbessenijs en citroen-tijmboter recept
Kroketje van griesmeel met bosbessenijs en citroen-tijmboter recept

Kroketje van griesmeel met bosbessenijs en citroen-tijmboter


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de griesmeel met het kaneelstokje en het amandelextract en de suiker in de melk gaar. Stort dit op een plaat en laat afkoelen. Paneren ŕ l’Anglaise maar in plaats van paneermeel, gepofte rijst gebruiken. Frituren in olie van 190 graden C., daarna bestrooien met poedersuiker. Neem citroensap, sinaasappelsap en voeg een beetje tijm toe, laat dit tot 1/3 inkoken en voeg 130 gram koude, in blokjes gesneden roomboter toe. Serveren met bosbessenijs of bosbessensorbetijs en slagroom.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kroketje van griesmeel met bosbessenijs en citroen-tijmboter recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven