Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mascarpone- fruittaart van bladerdeeg recept
Mascarpone- fruittaart van bladerdeeg recept

Mascarpone- fruittaart van bladerdeeg


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 graden. Bestuif het aanrecht met bloem. Verwijder de velletjes tussen de plakjes bladerdeeg, stapel de plakjes op elkaar en rol met een deegroller uit tot een mooie vierkante lap. Snijd eventueel netjes bij.
Kerf met de achterkant van een mes een vierkant erin, ca. 1,5 cm van de rand. (Zo ontstaat straks na het bakken een randje langs de taart en een vlakke binnenkant. Leg het deeg op een vel bakpapier op een bakplaat en prik er met een vork gaatjes in. Bestrijk de hele lap met losgeklopt ei, bestrooi met kristalsuiker en bak de bodem 25 minuten in de voorverwarmde oven, of tot hij goudbruin en gaar is.
Snijd het vanillestokje open, schraap het binnenste eruit en klop dit samen met de vanillesuiker door de mascarpone.
Smeer de room uit over de bodem, maar laat de randen vrij. Verdeel het fruit erover, in mooie rijtjes en bestrooi met poedersuiker.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mascarpone- fruittaart van bladerdeeg recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven