Ingrediënten

+ -
print

VOOR HET DEEG:

VOOR DE VULLING:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Mengkom
  • Taartvorm
  • Bakplaat
  • Oven
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Zeef voor het de in een mengkom.
  2. Wrijf de erdoor tot het mengsel op broodkruim lijkt.
  3. Roer de suiker erdoor.
  4. Klop de los met het en voeg toe aan het -botermengsel en meng.
  5. Kneed licht tot een glad , wikkel dit in plastic folie en leg 30 minuten in de koelkast.
  6. Vet een kleine taartvorm in en schik de netarines en de erin.
    Rol het uit, snijd het in repen van 2,5 cm voor op de bovenrand van de vorm, bevochtig en druk aan.
  7. Leg de rest van het over het fruit en snij met een scherp mes de randen recht af.
  8. Druk de randen op elkaar en maak met de achterkant van een mes sierrandje.
    Rol de restjes weer uit en snijd er boomblaadjes uit, bevochtig en verdeel over de taart.
    Maak een gat in de taart, zodat de stoom kan ontsnappen.
    Verwarm de oven voor tot 180 graden.
  9. Kwast heet in met en bestrooi met suiker.
    Zet de taart op een bakplaat en bak hem in circa 35 minuten goudbruin.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • deeg en bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • geklopt ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • deeg en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
289 kcal
14%1734 kcal
Vetten
23 g.
33%138 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
31 g.
12%186 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Nectarine-bosbessentaart