Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Panna cotta van witte chocolade met aardbeien recept
Panna cotta van witte chocolade met aardbeien recept

Panna cotta van witte chocolade met aardbeien


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de aardbeien goed.
Schil de rabarber in zeer kleine stukjes.
Snijd de vanillepeul open en schraap de zaadjes eruit.
Breng room, melk, suiker, vanillezaad en peul aan de kook.
Haal de pan van het vuur en roer de uitgeknepen gelatineblaadjes en de
chocolade erdoor. Alles 30 minuten intrekken en dan door een fijne zeef gieten. Verdeel de massa over 4 glazen en laat 4 uur opstijven.
Meng 2 eetlepels suiker door de stukjes rabarber en snijd de aardbeien in stukjes en verdeel de rabarber en aardbeien over de panna cotta.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit panna cotta van witte chocolade met aardbeien recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven