Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Parijse room recept
Parijse room recept

Parijse room


Ingrediënten


Bereidingswijze


De boter laten smelten, de bloem er bij doen en goed roeren. Dan de melk er met kleine beetjes aan toevoegen. Goed roeren zodat er geen klontjes ontstaan. Dan de vanillesuiker en de citroen erbij doen en alles weer aan de kook brengen. Eierdooiers kloppen met een beetje water en dit ook aan de pudding toevoegen. Alles heel even tegen de kook aanbrengen. Pudding wat laten afkoelen. Eiwit goed stijf kloppen en dan bij beetjes door de pudding scheppen. Blijven kloppen tot de pudding bijna koud is.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit parijse room recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven