Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Perzikbavarois recept
Perzikbavarois recept

Perzikbavarois


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bereiding (kan een dag van te voren): Laat de perziken uitlekken en pureer ze in de keukenmachine. Zeef de puree eventueel, verwarm 2 deciliter puree met citroensap en de tafelsuiker tot de suiker is opgelost. Week de gelatineblaadjes in ruim koud water ca. 5 min. en los de uitgeknepen gelatine van het vuur op in het warme perzikmengsel. Roer dit door de rest van de puree, laat het mengsel afkoelen en net lobbig worden. Klop de slagroom stijf en spatel dit door het perzikmengsel. Schenk de bavarois in een met water afgespoelde puddingvorm en laat hem ca. 6 uur opstijven in de koelkast

Allergenen Informatie

Voor dit perzikbavarois recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven