Perzikbavarois

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Spatel
  • Keukenmachine
  • Puddingvorm

Bereidingswijze

  1. Laat de uitlekken.
  2. Pureer de in de keukenmachine.
  3. Verwarm 2 deciliter perzikenpuree met en tafelsuiker tot de is opgelost.
  4. Week de gelantineblaadjes 5 minuten in koud water, los de uitgeknepen gelantine van het vuur op in het warme perzikmengsel.
  5. Roer dit door de rest van de perzikpuree.
  6. Laat het mengsel afkoelen en net lobbig worden.
  7. Klop de stijf en spatel deze door het perzikmengsel.
  8. Schenk de bavarois in een met water omgespoelde puddingvorm en laat hem 6 uur in de koelkast opstijven.
  9. Stort de bavarois en serveer deze.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Perzikbavarois

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Perzikbavarois
VariatieAantalGang
Perzikbavarois1Nagerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • slagroom is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en gelatine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Perzikbavarois heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET

Heerlijk recept!
Edith 23 augustus 2013
Erg goed recept!
Melanie 19 juni 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
59 kcal
2%472 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
0%16 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
12 g.
13%96 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Perzikbavarois